Tuotteet

Tuotteet -Tampere

LYMED®- tuotteita käytetään erilaisissa painehoitoa vaativissa tilanteissa, kuten arpihoidossa, turvotushoidossa, leikkausten jälkihoidossa sekä esim. autististen somaattisina tukivaatteina neurologisessa terapiassa. Lymedin tuotteet toimivat hyvin kipukuntoutusfysioterapian tukena oman arjen toiminnoissa. Valittavissa on sekä valmiskokoisina että mittatilauksena tehtyjä tukivaatteita.

Valmiskokoiset tuotteet ovat kevyt- ja ensipainevaatteita, joiden haluttuun painetasoon voidaan hieman vaikuttaa kokovalinnalla. Tähän tuoteryhmään kuuluvat paidat, housut, käsineet, hihat, sukat ja päähineet. Tuotteissa on omat mallinsa naisille, miehille ja lapsille.

Mittaamme ja arvoimme yksilöllisenä mittatilauksena muun muassa cp-vammaisten, autistien ja erbin-pareesi lasten ja aikuisten tukivaatteita, joilla muun muassa helpotetaan vartalon hallintaa ja hahmottamista sekä lisätään toiminnallisuutta ja hallittua liikkumista.

Lue lisää käyttökohteista täältä 

Tempur-tuotteilla on tutkitusti myönteinen vaikutus niin unen laatuun kuin kipujen vähentymiseen. Huonosti nukuttu yö vaikuttaa suoraan arjessa jaksamiseen. Siksi ei ole samantekevää, millaisella patjalla ja tyynyllä nukut.

Jotta löytäisit Tempur-tuotteista juuri sinulle sopivimman, lainaamme Tempur –tyynyjä kotiin kokeiltavaksi. Voit siis rauhassa varmistua tyynyn sopivuudesta juuri sinulle. Halutessasi voit varauksella lainata myös Tempur-peittoa tai sijauspatjaa. Suuremmat Tempur-kokonaisuudet saat tilaamalla kauttamme; nämä tuotteet toimitetaan kotiinkuljetuksena.

Suosittu ja hyvä lahjaidea on Tempur- lahjakortti. Tällöin lahjan saaja pääsee itse kokeilemaan ja valitsemaan itselleen mieluisimman tuotteen. Lue lisää täältä

Bodymind-lahjakortit

Omaan fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin satsaaminen on varmasti lähellä sydäntä kaikilla ja fysioterapia tuo jokaiselle sekä fyysistä että psyykkistä jaksamista arjen kiireisiin. Bodymind-lahjakortti voidaan kirjoittaa haluamallesi käyntikertamäärälle. Lahjakortilla on mahdollisuus ostaa hoitojen lisäksi myös erilaisia terapiatuotteita.

Terapia- ja tasapainovälineet

  • Terapiapallot 65 cm ja 53 cm
  • Istuintasapainotyynyt
  • Redondo-pallot
  • Hierontapallukat
  • Sensoriikkapallot