Mies 56 v

”Olen 56-vuotias mies, jolta on niska leikattu kolmesti. Minulla on pitkäaikainen kipuoireyhtymä. Bodymindin psykofyysinen fysioterapian ansiosta suun kautta otettavien kipulääkkeitten määrä on puoliintunut. Myös Lymed-painevaatteet ovat helpottaneet kipujani.

Pehmeällä pinnalla pihapiirissämme kävelymatkani on tuplaantunut n. 30 metristä n. 60 metriin. Nukkumisrytmini on ollut täysin rikkonainen ja epäsäännöllinen lähes 18-vuotta.  Nyt viimeisen puolen vuoden aikana unirytmini on korjaantunut pikkuhiljaa asteittain parempaan suuntaan.

Aiemmin saatoin nukkua päivällä ja yöt valvoa. Viimeisen n. puolen vuoden en enää ole nukkunut päivisin. Olen nukkunut öisin. Tosin yö kulunut nukkumisen vaihtelevalla menestyksellä, mutta iso asia on se, että on edes jonkinlainen unirytmi.

Bodymindissa olen saanut vierasperäiseltä nimeltään faskia-hoitoa. Se on sidekalvojen manipulointia. Tällä hoidolla on ollut positiivinen vaikutus esim. nielemisvaikeuksiini. Ne ovat olleet todella vaikeita ja pahoja. Muutaman kerran olen ollut lähellä tukehtua ja kenties kuolla, kun ruoka on takertunut kurkkuni. Nyt nielemisvaikeudet on lähes selätetty.

Olen saanut myös EFT-hoitoa. Siinä “naputellaan” sormella kehon tiettyjä kohtia ja toistetaan tiettyjä lauseita. Tämän hoidon avulla kipuni ovat vähentyneet useamman numeron kipuasteikolla nollasta kymmeneen”.