Tietosuojaseloste

Bodymind Oy Kuntoutuspalvelut (jäljempänä ”Bodymind”) on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattaa toiminnassaan tietosuoja- ja muita lakeja sekä hyviä tietosuojakäytäntöjä. Tämä tietosuojalauseke kuvaa Bodymindin henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat käytännöt. ”Henkilötieto” tarkoittaa tietoa, joka on yhdistettävissä tiettyyn henkilöön.

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on Bodymindin palvelujen käyttäminen, käyttäjän muu asiallinen yhteys Bodymindin palveluihin tai käyttäjän suostumus.

Annettuja tietoja EI välitetä eteenpäin kolmannelle osapuolelle.

Mitä tietoja keräämme?

Bodymindille antamasi tiedot, kuten:

  • Nimi
  • Sähköposti
  • Puhelin
  • Ryhmä- tai koulutus palvelutieto
  • Yhteydenotto tai palautetieto

Mihin käytämme tietoja?

Ensisijaisesti tietoja käytetään Bodymindin palvelujen markkinointiin sähköpostilla, sekä palveluiden ilmoittautumistietoihin, kuten ryhmät ja koulutukset, jossa ilmoittajan tiedot vastaanotetaan sähköpostilla.

Mikäli et hyväksy tämän tietosuojalausekkeen mukaisia käytäntöjä, emme suosittele, että luovutat henkilötietojasi Bodymindille.

Ajanvaraus

Bodymind Oy Kuntoutuspalvelut käyttää Diarium ajavarausjärjestelmää, jonka tietosuoja on määritelty Diariumin toimesta.

Yksityisyydensuojaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilla info@bodymind.fi tai soittamalla numeroon 03 2633 966