Päänsärky / Migreeni

Kärsitkö toistuvista päänsäryistä tai migreenistä? Päänsärkyä ja migreeniä voidaan hoitaa myös lääkkeettömästi vaikuttamalla kivun esiintymiseen vaikuttamalla lihasjännittyneisyyden parempaan tunnistamiseen ja ennaltaehkäisyyn, pinnalliseen hengitykseen, kehon asentovirheisiin sekä stressin aiheuttamien toimintamallien purkamiseen. Kipukierre johtaa usein unihäiriöihin, mielialan laskuun, uupumiseen ja sosiaalisen elämän rajoittumiseen.  Päänsärkyä ja migreeniä voidaan hoitaa hyvin psykofyysisellä fysioterapialla vähentämällä kipukohtausten määrää ja voimakkuutta tai pääsemällä niistä jopa kokonaan eroon.

SINULLE SUUNITELTU HOITO

Kuntoutuksessa yksilöimme tarpeen mukaan erilaisia liikeharjoituksia, manuaalisia käsittelyitä, akupunktioita sekä yhdistettyjä hengitys-, rentoutus- ja kehotietoisuusharjoituksia. Monipuoliset harjoitteet luovat mielekkään keinon ottaa ne osaksi jokapäiväistä arkea. Tavoitteena on kokonaisvaltainen toimintakyvyn edistäminen.

Ohjaamme sinulle turvalliset tekemisen rajat sekä kivuttomammat asennot ja liikkeet. Pysyvien muutosten saavuttamiseksi tuemme sinua uusien ajattelu- ja toimintamallien omaksumisessa. Näiden muutosten tukemiseksi ohjaamme tarvittaessa sinua löytämään apukeinoja myös korkealaatuisista kivun hoitoon suunnitteluista tuotteista.

HOITOON SAAPUMINEN

Kipukuntoutukseen pääset

  • Itse maksavana ilman lääkärin lähetettä
  • Maksusitoumuksella jolloin maksaja voi olla Kela, Hyvinvointialue, vakuutusyhtiö tai työnantaja.

Sinua auttavat terapeutit