Stressi ja ahdistuneisuusoireistot

Stressin aiheuttama ylikuormitustila lisää kehosi jännittyneisyyttä, voimistaa huoliajatteluasi, heikentää toimintakykyäsi ja vaikeuttaa sosiaalista elämääsi sekä altistaa useille eri sairauksille. Stressiin liittyy keskeisesti autonomisen hermoston epätasapainotila. Tämä ilmenee esimerkiksi paniikkihäiriöinä, pakkoajatuksina ja -toimintoina, tuskaisena olotilana tai aiemmin tapahtuneen traumaattisen tapahtuman toistumisena kehossa ja mielessä. Tiesitkö, että stressiä voidaan oppia hallitsemaan ja säätelemään psykofyysisen fysioterapian avulla?

SINULLE SUUNITELTU HOITO

Fysioterapialla lievennetään häiritseviä oireita erilaisin rentoutumis- ja hengitysharjoittein sekä toiminnallisin harjoittein. Kuntoutuksessa kykysi säädellä epänormaalin voimakasta jännittyneisyyttä onnistuu tarkoituksenmukaisemmin ja elämänlaatu paranee.

Monipuolisesta menetelmäosaamisesta koostuvat harjoitteet luovat mielekkään tavan ottaa harjoitteet osaksi jokapäiväistä arkea, joiden tavoitteena on kokonaisvaltainen toimintakyvyn edistäminen. Pysyvien muutosten saavuttamiseksi tuemme sinua uusien ajattelu- ja toimintamallien omaksumisessa.

HOITOON SAAPUMINEN

Kuntoutukseen pääset

  • Itse maksavana
  • Lääkärin lähetteellä, jolloin hoidosta saa KELA korvauksen.
  • Maksusitoumuksella jolloin maksaja voi olla Kela, Hyvinvointialue, vakuutusyhtiö tai työnantaja.

Sinua auttavat terapeutit