Nyt on aika ryhmäytyä!

Ryhmäliikunta on erittäin hyvä keino huolehtia säännöllisestä kehon ja mielen hyvinvoinnista. Ryhmässä ei tarvitse yksin miettiä mitä tekisi kuten esim. yksin kuntosalilla. Bodymindissa on nyt tänä syksynä laajennettu tarjontaa useammalle kohderyhmälle. Ydinsisältö kaikissa ryhmissä on kehotietoisuuden lisääminen, joka hyödyttää merkittävästi omaa jaksamista, tuo lisää  säätelyn keinoja omaan stressin purkuun tai antaa keinoja esimerkiksi jo syntyneiden kipuoireiden hallintaan.

Olemme fysioterapian asiantuntijoina suunnitelleet ryhmien sisältöihin paljon luovuutta, monipuolisuutta sekä liikkuvuuden lisäämistä mukavuuden kautta. Ryhmät ovat pienryhmiä, keskimäärin 8-10 henkilöä/ryhmä. Uutuutena meillä käy tänä syksynä maksuvälineenä Smartumin liikuntasetelit.

Nyt syksyllä meillä on alkamassa kolme työikäisille sopivaa harjoitusryhmää.

BodymindTraining™ sopii kaikille, jotka haluavat oppia treenaamaan kehotietoisesti. Ryhmässä harjoitellaan lempeästi mutta tehokkaasti ja monipuolisesti. Ryhmä antaa mahdollisuuden kokeilla ja käydä turvallisesti haastamassa omia voimankäytön, kehonhallinnan ja liikkuvuuden rajoja.

BodymindMoves™ -ryhmä on suunnattu heille, jotka haluavat oman kehon ja ohjatun liikkeen kautta löytää omaa persoonallista tapaa liikkua ja vahvistaa voimavarojaan. Ohjauksen avulla opitaan tutkimaan omaa liikettä. Eri kehonosia aktivoivien harjoitusten avulla edetään kokonaisvaltaiseen liikkumiseen.

BodymindSlow™ -ryhmä on tarkoitettu unihäiriöitä, stressiä ja jännitystä kokeville. Lisäksi ryhmästä hyötyvät ne, jotka kokevat kehon ja mielen olevan ylivireässä tilassa. Ensimmäinen ryhmä tuli jo täyteen mutta seuraava ryhmä alkaa torstaina 22.9.2016, johon vielä mahtuu.

Lue lisää ryhmistämme https://bodymind.fi/#ryhmat/

Tutustu ja kysy rohkeasti ryhmistä meiltä, jos jokin asia askarruttaa.

Tilaa uutiskirje